piatok 1. augusta 2014

Nič ľudského netrvá večne.

Ahojte :). Tentokrát je príspevok trošku skôr. Ten moment, keď si čítaš všetky staré smsky, chaty a máš slzy v očiach. Staré? Možno, tak 10 minút. Prečo tento názov? Predovšetkým patrí ľuďom ktorí si nedokážu vážiť iných. Jeden deň sú na jednom mieste, u jedného človeka a na druhý deň ho vymenia za pár minút. Navždy? Otrepané, každodenné slovíčko, ktoré zabolí každého, keď to tak nie je. Ale ešte viac zabolí, keď ťa človek vymení za niekoho koho osobne poznáš, ale škoda reči. Čo už, aj také prípady musia byť :). Fotky sú teraz úplne mimo témy. Sú zo včera :).














11 komentárov:

  1. ta první fotka je strašně nádherná. Pravda, všechny jsou krásné, ale ta první je prostě TOP. Mimochodem, souhlasím s textem napsaným nad fotografiemi. Lidé už si dneska neváží vůbec ničeho .. :) lost-strength.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mne sa najviac páči tá prvá fotka :D :) no áno, vôbec nič... hlavne ľudí ktorí by dali za nich všetko... určite si kuknem tvoj blog :)

      Odstrániť
  2. Jsi krásná a sestra (doufám, že hádám správně) též! :)

    www.justemerde.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne fotíš:) ja mám tiež vlastnú stránku, nie veľmi dobrú (www.margaretbwai.blogspot.sk). Super stránka, proste nič jej nechýba! (PS- pozdravujem Lucku, boli sme spolu na plaveckom^^)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásné fotky :) Nejvíc se mi asi líbí ta, kde má modelka květinky místo očí :))♥

    OdpovedaťOdstrániť