utorok 8. júla 2014

Život nie je o čakaní kým prejde búrka, je o tom naučiť sa tancovať v daždi.

Ahojte, dnešný príspevok bol fotený počas dažďa. Veľmi ma tešilo, keď miestami prestalo pršať, lebo mať premočené Vansy nie je bohviečo. Ako inak zas som fotila sestru a sesternicu, bude to tým, že ich fotím najradšej. Za každý koment, názor veľmi pekne ďakujeme :). Inak ako si užívate prázdniny? Počasie podľa mňa nie je zatiaľ podľa predstáv. Je skôr také nepokojné, ako stvorené na premýšľanie :)












11 komentárov:

  1. Aký maš foťák? Pretože pri niektorých fotkách maš hrozné zaostrenie...a potom sa tak pokazí celá fotka...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ach, ľudia. Prečo anonym? Nevieš sa spýtať normálne? Tento blog nie je zameraný na fotografovanie. Sú to fotky čisto, len z voľného času. Aj keby to bolo fotené mobilom, tak to môže byť jedno. Ale je to fotené obyčajným Canonom.

      Odstrániť
  2. Na amatérku sú tie fotky nádherné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ser na haterov ! Tie fotky sú nádherné ! Aj tie baby sú fakt krásne .. Anonymov si nevšímaj nemajú ani odvahu pridať komentár a podpísať sa pod menom ! Len tak ďalej http://zivotpubertiacok.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj serem. Tento blog nemal byť nikdy a ani nie je zameraný na fotografovanie. Sú to čisto pridané fotky z voľného času a zo záľuby. Som amatérka, nie fotografka :). Čiže, ak ma niekto problém tak nech sa nabudúce aspoň nedáva anonymne. Väčšinou sú to ľudia ktorí si svoje komplexy musia vybíjať na iných veciach, alebo ľudí. Inak veľmi ďakujeme :)

      Odstrániť
  4. Oooo ! Teďka objevila tvůj blog :O A je fakt super ! Dáme vzájemné sledování přes GFC?
    Já už tě sleduji :-)
    http://twoyounggirlsworld.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ta 4. a ty poslední dvě jsou moc pěkné :))
    A ten první komentář bych nebrala jako kritiku, ber to jako návrh k zamyšlení. Je pravda, že kvalita fotku může hodně zmenšit krásu fotky. I když u těch tvých bych neřekla, že je to špatně zaostřené.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) ten prvý ako kritiku neberiem, ten komentár ktorý som tak brala je už preč :D. Aspoň som sa zasmiala, ale nechápem prečo to tak rýchlo zmazal :).

      Odstrániť
  6. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť